Nettbutikken dinlokalegartner.no

Din Lokale Gartner

Dinlokalegartner.no er en netbutikk for planter og hageutstyr som drives av Hagesenteret Rom Hagemiljø. Hagesenteret ligger i Slagendalen like utenfor Tønsberg i Vestfold. De har et stort utvalg hageprodukter, og har bl.a. spesialisert seg på ferdighekk.

Les mer …

Nettside for Blomsterpikene

Vi laget nye nettsider for Blomsterpikene i Joomla. Sidenes design er ved Bulb Design. Nettsidene er naturligvis laget responsive slik at de tilpasser seg ulike skjermstørrelser.

Les mer …

Den Norske Frimurerorden

Nettside for Frimurerordenen

Den Norske Frimurerorden er en frittstående, selvstendig sammenslutning av menn i alle yrkesgrupper fra hele landet. Vi har laget nettsidene, men mange spesialprogrammerte løsninger for ordenens loger og medlemmer.

Les mer …

SEO for MyBank.no

MyBank Forbrukslån

Mybank.no er en bank som tilbyr sparing og forbrukslån i det norske bankmarkedet. De kommer med tiden til også å tilby flere av de tjenestene man tradisjonelt forbinder med en bank. MyBank er en ren nettbank, så de har ingen kontorer. Deres online tilstedeværelse er derfor svært viktig.

Les mer …

Myk og Rar

Nettsider for Myk og Rar

Myk og Rar gjør barns fantasi til virkelighet! Hos Myk og Rar, er barna designerne. De lager tegninger av sine fantasifigurer, og så forvandles de til virkelige ved hjelp av nål, tråd, entusiasme og en god dose kjærlighet. 

Les mer …

Hagesenterkjeden BoGrønt

Nettside for BoGrønt

BoGrønt er en av Norges største hagesenterkjeder. Vi har laget nettsidene for kjeden. Nettsidene omfatter kjedens virksomhet i hele landet, inkludert egne sider for hvert enkelt hagesenter - over 60 av dem per i dag.

Les mer …