Nettside for Wang Begravelsesbyrå

Wang Begravelsesbyrå engasjerte iSee til å lage nye nettsider. De nye sidene er laget i publiseringsløsningen Joomla.

Wang Begravelsesbyrå engasjerte iSee til å lage nye nettsider. De nye sidene er laget i publiseringsløsningen Joomla.Vi har også benyttet tillegget K2, som gjør det enda enklere å administrere sidene.

Wang er Norges eldste begravelsesbyrå, og har avdelinger i Oslo, Kolbotn og Bærum.

Kunden uttaler:

Wang Nordstrand Begravelsesbyrå as har i mange år ligget på nett med en ikke veldig aktiv hjemmeside. Vi tok derfor kontakt med en del leverandører av nettsider og relaterte tjenester. Etter en nøye vurdering av de forskjellige tilbydere falt valget på iSee Communications as og Kristoffer Sandven. Vårt primære ønske var en oppdatering og en søkemotoroptimalisering av siden. Dette skulle gjøres og tilpasset den utvikling som i dag skjer på nett.

iSee Communications, ved Kristoffer Sandven, ga oss den trygghet vi trengte. Han er en fagmann, har meget god kunnskap og en evne til personlig innlevelse (service). Han løste de utfordringer vår eksisterende hjemmesider ga ham, og ga oss profesjonelle innspill på forbedringer som kunne gjøres med det materiell vi hadde. I dag er vi stolte av vår nye hjemmeside, vår synlighet på nett er blitt helt utrolig. Vi kan trygt anbefale dette selskap, her blir man tatt vare på!

Harald Schee

Adm.dir., Wang Nordstrand Begravelsesbyrå

Emneord: Nettside, Joomla