Nettbutikk

Med en søkemotoroptimalisert og salgsoptimalisert nettbutikk treffer du kundene når de er i kjøpsmodus. En god nettbutikk gjør at kundene finner deg - og at de kjøper dine produkter.

Vet du hva som skal til for å starte nettbutikk?

Skal du starte nettbutikk må du ha en god idé og dernest en grundig forretningsplan. Du må også vite en god del om markedet du tenker å selge produktene i, slik at du vet hvordan du skal markedsføre produktene.

Husk at selv om du har en god idé så er det sannsynligvis noen andre som også har tenkt på noe lignende. Er du først ute med en idé er du i en unik posisjon. Ellers gjelder det enten å være billigst eller å ha den beste kvaliteten på produktene. Uten ett av disse konkurransefortrinnene kan det bli vanskelig å hevde seg, selv med en søkemotoroptimalisert og grundig designet nettbutikk.

Å drive med netthandel er spennende og givende. Det kan også være svært lukrativt om du finner den riktige nisjen.iSee hjelper deg med å lage en nettbutikk som er synlig i søkemotorene. Da treffer du kundene når de er i kjøpsmodus. Dessuten presenteres produktene dine på en elegant og brukervennlig måte slik at flest mulig av de besøkende til nettbutikken blir til dine kunder

Sikker netthandel

Vi bruker betalingsløsninger fra DIBS. Dette er systemer som er utarbeidet med tanke på sikkerhet både i betaling og leveranse.

DIBS
DIBS er Skandinavias ledende leverandør av betalingsløsninger til e-handel, postordre og callcenter, og de har i dag mer enn 7000 kunder lokalisert i 20 land som benytter deres løsninger hver dag.

Betalingsformer

  • VISA / MasterCard
  • PayPal

Noen nettbutikker vi har laget:

Ta kontakt for å komme i gang med din nettbutikk.