Nettside

Vet du om nettsiden deres selger produktene eller tjenestene du tilbyr? Kommuniserer du effektivt med målgruppen? En nettside skal være synlig i søkemotorer, organisert logisk, designet tiltalende og ikke minst: Konvertere besøkende på nettsiden til trofaste kunder.

Finner kundene sidene deres?

Synlighet er svært viktig. Om ikke nettsiden til bedriften er synlig i søkemotorene går dere glipp av store mengder kunder hver eneste dag. Kundene du får fra søkemotorer er noen av de beste - de er aktivt ute etter å finne det du tilbyr.
Er deres nettside mer synlig enn konkurrentenes?

Får du kunder via nettsidene?

Vår styrke ligger i at vi kan gi dere mer enn bare en side som ser bra ut. Mange kan levere fin design eller teknisk fungerende løsninger. Vi hjelper dere i tillegg med å tjene penger på nettsiden. Dette gjør vi ved å lage en side som fanger opp brukerne når de er i kjøpsmodus. Deretter får vi dem til å henvende seg, handle eller foreta seg andre aktiviteter som gir fortjeneste for dere.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

 

Gjør det du kan best

Å lage et selgende og effektivt nettsted er ikke lenger noe som er enkelt å gjøre på egen hånd. Skal du ha maksimalt ut av markedsbudsjettet må du sette dette bort til noen som vet hva som fungerer. Hos oss får du hjelpen du trenger til å lage et nettsted som konverterer trafikk til salg.

Samtidig er det viktig at bedriften selv har eierskap til sidene og kan endre og legge ut informasjon uten å kontakte andre. Med en publiseringsløsning er bedriftens ansatte selv i stand til å redigere nettsidene.

Vår oppgave er å gi deg verktøy for å formidle bedriftens budskap så effektivt og selgende at det resulterer i salg eller henvendelse.

Mer informasjon? Ta kontakt.

 

Brukervennlig verktøy gjør nettsiden levende

Når nettsiden er lansert er det viktig at den vedlikeholdes jevnlig. Mange bedrifter velger derfor å bruke en publiseringsløsning som både er enkel å bruke og som gir den funksjonaliteten dere trenger. Er publiseringsløsningen for komplisert blir den ikke brukt.

Les mer om vår enkle og effektive publiseringsløsning

Lang erfaring

iSee har levert effektive og lønnsomme nettsider siden 1998. Den erfaringen vi har bygget opp innen webdesign og utvikling av nettsider og nettbutikker bruker vi daglig til å hjelpe bedrifter og organisasjoner med å selge varer, tjenester og budskap på nettet.

Vær trygg på at vi leverer

Vi jobber med systemer og prosesser som testet gjennom mange år og som gir svært gode resultater. De sikrer også at vi gjennomfører prosjektene innenfor den tidsrammen og prisen som er avtalt.